GoPro HERO 11

20

GoPro HERO 11

+ 3x Enduro baterija
+ Dual Battery Charger
+ 1x 32GB Micro SD kartica

Kategoriji: ,

Opis

Glavne lastnosti kamere:

  • Larger new image sensor delivers an immersive, extra-large field of view.
  • Cinematic 5.3K60 + 4K120 + 2.7K240 video with 24.7 megapixel stills from video.
  • Stunning 27 megapixel high-res photos.
  • Emmy® Award-winning HyperSmooth 5.0 video stabilization with Horizon Lock.
  • Waterproof to 33ft + built tough.

Izjemna hitrost in lahkotnost sta združena v najmočnejši akcijski GoPro kameri doslej, HERO11 Black. Vsebuje enak čip GP2, kot je imela prejšnja kamera Hero in snema videoposnetke 5,3K s 60 sličicami na sekundo, fotografira z ločljivostjo 27 MP, ima izboljšano zmogljivostjo pri šibki svetlobi in osupljivo video stabilizacijo HyperSmooth 5.0 v vseh načinih snemanja. Športna kamera HERO11 je zdaj povezan z oblakom. Tako se v trenutku ko ga napolnite, posnetek samodejno naloži nanj. HERO11 se lahko uporablja tudi kot spletna kamera (web camera – live streaming).

Revolucionarni senzor
Zmogljivo novo slikovno tipalo HERO11 Black zagotavlja najširše vidno polje kadarkoli na fotoaparatu HERO. To vam daje izjemno veliko platno za vaše ustvarjalnost z zajemom več neba in obzorja v vsakem posnetku. Preprosto uporabite GoPro Aplikacija Quik za povečavo, obrezovanje posnetkov, prilagajanje razmerja stranic in še več, pri čemer ohranite bogate teksture in ostrino vaših posnetkov.

Fotografije z visoko ločljivostjo + videoposnetki z visoko hitrostjo sličic
Najboljša action camera GoPro kamera doslej. Neverjetne fotografije z 27MP in ločljivostjo videa 5.3K pri 60 sličicah na sekundo

Vgrajeno pritrjevanje
Za pritrjevanje vašega najbljušega GoPro nosilca ne potrebujete več ločenega okvirja. Odpnite zložljive nogice, pritrdite kamero in že ste pripravljeni na naslednjo avanturo.

Prednji + hrbtni zaslon na dotik
Priprava vaših posnetkov za vlogging in selfije je boljše kot kadarkoli prej! Zdaj z visokokakovostnim sprednjim LCD zaslonom, z bolj gladko hitrostjo sličic in jasnimi podrobnostmi. Live streaming s HERO11 Black izgleda bolje kot kadarkoli prej, funkcije spletne kamere pa so preproste in brezhibne.

Zmogljiva baterija
Porabite več časa za fotografiranje in manj časa za menjavo baterij. 1720mAh baterija ima toliko moči, da vas kamera tudi na mrazu ne pusti na cedilu.

HyperSmooth 5.0
Doživi svilnato gladkost posnetkov z najbolj napredno GoPro stabilizacijo doslej. HyperSmooth 5.0 omogoča uravnavanje horizonta in prinaša izboljšanje v vseh nastavitvah.

TimeWarp 3.0
Posnemite navdihujoče pohitrene posnetke v srcu dogajanja, kadarkoli in kjerkoli. TimeWarp 3.0 zgosti čas in ujame trenutke kot ga zna samo GoPro. Speed Ramp omogoča enostavno preklapljanje med konvencionalnim in timewarp snemanjem.

Robustna in vodotesna do 10 metrov
Popolnoma vodotesna in močnejša kot kdaj koli prej, profesionalna kamera HERO11 Black je dovolj vsestranska za vsako pustolovščino. Njena robustna kakovost izdelave lahko prenese marsikaj in še vedno nadaljuje s posnetkom, ne glede na to, ali rijete po blatu, snegu ali vodi (do 10 mestrov globine). Trpežen pokrov objektiva, odporen na praske, dodaja še večjo zaščito in po potrebi omogoča preprosto zamenjavo.

GoPro HERO 11