DJI Mini 3 Pro (RC) + Fly More Kit

40

DJI Mini 3 Pro

+ RC upravljalnik z LCD zaslonom
+ 2 dodatni bateriji (skupaj 3)

 

Kategoriji: ,

Opis

Glavne lastnosti

– RC upravljalnik z LCD zaslonom
– True Vertical snemanje

– ultra lahek dron <249g
– 34 minut letenja
– 12km video povezava
– 4K HDR video
– inteligentni načini letenja

DJI Mini 3 Pro dron je najnovejši brezpilotni zrakoplovov z mega zmogljivostmi ampak je ostal še vedno ultra lahek – tehta le 249 g. Novi DJI Mini 3 kvadrokopter je nadgrajen z varnostnimi funkcijami in ni le prijazen do predpisov – kategorija A1 (dron pod 250g). Z 1/1,3-palčnim senzorjem in vrhunskimi funkcijami na novo definira, kaj pomeni leteti z Minijem.

Brezpilotni letalnik oziroma dron Mini3 PRO ima popolnoma nov videz, ki je optimiziran, da iz vsakega leta dobite več. Z lastnostmi, kot so: večji propelerji, aerodinamiči nagib ohišja in boljši sistem zaznavanja ovir, omogoča podaljšan čas letenja in večjo varnost. Prenovljeni gimbal ponuja širši razpon vrtenja za posnetke pod nizkim kotom in True Vertical Snemanje, ki omogoča neskončne ustvarjalne priložnosti za ustvarjalce na družbenih omrežjih. Vsak vidik te prenove je bil skrbno premišljen v želji, da bi Mini popeljal na še nikoli videne višave ustvarjanja.

Mini 3 Pro tehta manj kot 250 gramov, zato zahteva le registracijo v večini držav in regij. Kompakten in priročen Mini 3 je vaš idealen spremljevalec, ki spreminja način kako za vedno okvekovečite vaše najljubše spomine.  DJI Mini 3 zagotavlja popolno svobodo, in vam omogoča da lahko kjer koli in kakor koli ustvarite trajne spomine. Ne glede na to, ali snemate na zapuščeni plaži ali želite ujeti podrobnosti zabavnega družinskega srečanja, Mini 3 zmore vse.

Zajemite in raziščite več okolice s podaljšanim časom letenja – do 34 minut. Intelligent Flight Battery DJI Mini 3 Pro je izjemno lahka a ima hkratidovolj moči, da pokrije vaš potrebe po fotografiranju in snemanju iz zraka

DJI Mini 3 Pro je izjemen v vseh svetlobnih pogojih, tako da ste lahko vedno pripravljeni ustvarjati. 1/1,3-palčni CMOS senzor ima dvojni native ISO in podpira neposredni izhod HDR posnetka. Vsaka slika je obogatena z višjim dinamičnim razponom, da razkrije več podrobnosti. Uživajte v visokih standardih zračne fotografije z večjimi 2,4 μm slikovnimi pikami in odprto zaslonko f/1,7. 

Popeljite svojo vsebino na višjo raven z osupljivimi videoposnetki 4K HDR in fotografijami 48 MP RAW. Navdušite se nad bogato jasnostjo vsake slike, tudi ko jo povečate. Ali pa upočasnite video z dramatičnim počasnim videoposnetkom 1080p s 120 sličic na sekundo.

Samozavestno letite med navigacijo po nebu. DJI Mini 3 Pro je v celoti nadgrajen tako, da podpira aktivno zaznavanje ovir in stabilen video prenos.

DJI Mini 3 Pro je naš najvarnejši Mini doslej. Opremljen je s senzorji: naprej, nazaj in senzorji z dvojnim vidom navzdol.

Napredni sistemi za pomoč pri pilotu (APAS 4.0) zaznajo predmete na poti leta v realnem času. To omogoča, da se dron DJI Mini 3 Pro izogne ​​oviram, tudi v zapletenih okoljih.


DJI Mini 3 Pro Fly More Kit

Komplet DJI Mini 3 Pro Fly More vključuje dve inteligentni bateriji, polnilec za dvosmerno polnjenje, podatkovni kabel, torbo za na ramo, rezervne propelerje in vijake.

Ena baterija Intelligent Flight Battery zagotavlja maksimalni čas letenja 34 min, kar vam daje več brezskrbnosti, ko ste v zraku.

Dvosmerno polnjenje lahko polni daljinski upravljalnik in tri baterije na enkrat. Lahko se uporablja tudi kot mobilni vir energije. S 30W USB-C polnilnikom DJI (naprodaj posebej) je mogoče tri baterije DJI Mini 3 Pro Intelligent Flight Flight v celoti napolniti v samo treh urah, kar močno izboljša učinkovitost polnjenja.

Propelerji, izdelani posebej za DJI Mini 3 Pro, proizvajajo manj hrupa in so bili podvrženi natančnim preizkusom dinamičnega uravnoteženja, da zagotovijo večjo aerodinamično učinkovitost in močan potisk dronu.

Torba za naramnice, izdelana posebej za DJI Mini 3 Pro, zagotavlja dovolj prostora za en dron in dodatke, kot so en daljinski upravljalnik, tri baterije, polnilno postajo, propelerje, komplet filtrov ND, podatkovni kabel in kartico SD.

DJI Mini 3 Pro (RC) + Fly More Kit